Handelsweg 10
3161 GD Rhoon
maandag t/m vrijdag
09:00 - 17:00
+(31) 10 501 85 59
info@gerletnormdeur.nl

Gerlet Normdeur® Een begrip sinds 1989

De Gerlet Normdeur® opent nieuwe perspectieven

De Gerlet Normdeur®
ontwikkelt in samenwerking met verpleegkundigen

De Gerlet Normdeur® onderscheidt zich van alle andere deuren die tot dusver in gebruik zijn en nu vervangen moeten worden. De Gerlet Normdeur® is ontwikkeld in samenwerking met verpleegkundigen, die hiervoor veel praktijkervaringen hebben ingebracht.

De Gerlet Normdeur® voldoet aan alle eisen van de Inspectie voor de Volksgezondheid en opent daarmee nieuwe perspectieven voor de psychiatrische ziekenhuizen en instellingen.

De Gerlet Normdeur® onderscheidt zich van alle andere separeercel/EBK deuren die tot dusver in gebruik zijn door zijn vele unieke eigenschappen als vingerknel beveiliging, eenvoudige bediening door het personeel en de hoge kwaliteit, waardoor de deuren nauwelijks buiten bedrijf zijn door mankementen. De Gerlet Normdeur® wordt gebruikt in veel GGZ instellingen en TBS klinieken waar de gebruiksintensiteit erg hoog ligt. Wij hebben al meer dan 30 jaar ervaring in het maken van High Care ruimtes (vroegere separeercellen).
De Gerlet Normdeur® is ontwikkeld in samenwerking met verpleegkundigen, die hiervoor veel praktijkervaringen hebben ingebracht, wat in het uiteindelijke ontwerp is teruggekomen.

Hierdoor lopen wij ook voorop in de ontwikkeling van de nieuwe EBK deuren met nieuwe innovaties als manshoge zijlichten, elektrisch glas en vele andere toepassingen. Tevens is de Gerlet Normdeur® icm. het kozijn 30 min. WBDBO getest.

Neem contact met ons op