Handelsweg 10
3161 GD Rhoon
maandag t/m vrijdag
09:00 - 17:00
+(31) 10 501 85 59
info@gerletnormdeur.nl

Gerlet Normdeur®

Gerlet Normdeur®
Een begrip sinds 1989

Nadat in 1989 alle separeercellen in Nederland abrupt werden afgekeurd, heeft Machinaal Timmerbedrijf de Waard bv in samenwerking met een toonaangevend psychiatrisch ziekenhuis de Gerlet Normdeur® ontwikkeld. De Gerlet Normdeur® is een EBK deur die voldoet aan alle eisen en voorwaarden die aan een High Care deur worden gesteld. Sinds 1989 zijn wij de deur blijven ontwikkelen in samenwerking met het verplegend personeel die dagelijks werken met onze deuren. Door het blijven innoveren van de Gerlet Normdeur® is onze EBK deur de perfecte deur voor iedere EBK Ruimte, High Care ruimte of Time Out kamer.

Lees meer over het ontstaan van de Gerlet Normdeur®

De Gerlet Normdeur®
De EBK deur waarbij aan alles is gedacht

Bij de ontwikkeling van de Gerlet Normdeur® Separeer Celdeur stond en staat nog steeds het welzijn en de veiligheid van zowel patiënten als verpleegkundigen voorop. Zo zijn alle metalen vervaardigd van RVS, wat na het aanbrengen van een primerlaag zeer goed te schilderen is.

Lees meer over de Gerlet Normdeur® Separeer Celdeur

De Gerlet Wandbekleding
Het logische vervolg

Na de Gerlet Normdeur® heeft Machinaal Timmerbedrijf De Waard op verzoek van diverse instellingen volgens dezelfde principes een nieuwe wandbekleding ontwikkeld. Deze ruimte, uiteraard voorzien van een Gerlet Normdeur®, is aan de binnenkant bekleed met polycarbonaat. Deze naadloos gemonteerde, verende wand is makkelijk te reinigen en vandalismebestendig. Inmiddels hebben wij al vele instellingen voorzien van zowel onze EBK deur als onze verende wandbekleding, waaronder het Radboud Ziekenhuis in Nijmegen, de Jellinek kliniek in Amsterdam, Parnassia en de Rivierduinen.

Lees meer over de Gerlet Separeer

Wilt u meer weten?

Neem dan gerust ontact met ons op of kijk eens bij onze reeds Gerealiseerde Projecten.

Klik hier voor de Gerealiseerde Projecten